Обласна методична секція викладачів суспільних дисциплін

@Всі права захищено. Автор тексту новини та фото – методист НМЦ ПТО у Донецькій області Людмила Володимирівна Кравченко. 2022 р.

Викладачі суспільно-економічних дисциплін ЗП(ПТ)О Донецької області взяли участь у традиційному вересневому засіданні
Онлайн засідання методичної секції відбулося 14.09.2022 року і мало на меті обговорення оновлених освітніх програм та інструктивно-методичних рекомендацій щодо організації освітнього процесу та викладання таких предметів, як історія України, всесвітня історія, громадянська освіта та економіка.

Засідання проводила методист кабінету загальноосвітньої підготовки Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області Людмила Кравченко. В роботі секції взяли участь 25 викладачів ЗП(ПТ)О Донеччини.
   
Покровський професійний ліцей представила Кобец Вікторія Сергіївна, викладач суспільних дисциплін.
Ганна Дмитрова, викладач Торецького професійного ліцею, керівник методичної секції викладачів суспільних дисциплін Бахмутського методичного об’єднання та Вікторія Бойко, викладач Олександрівського професійного аграрного ліцею, керівник методичної секції Покровського методичного об’єднання звітували про роботу викладачів за минулий навчальний рік. Профільний методист узагальнила їх виступи і подякувала всім педагогам за відповідальність, активність та творчість у роботі.
Жодне засідання не обходиться без згадки про нормативні документи, які є необхідними та важливими в щоденній роботі педагога, тому Людмила Кравченко вкотре нагадала про найголовніші і найактуальніші з них.
У 2022/2023 навчальному році вивчення історії та громадянської освіти здійснюється за оновленими навчальними програмами. Людмила Гусак, викладач Слов’янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П. Ф. Кривоноса, керівник методичної секції викладачів суспільних дисциплін Краматорського методичного об’єднання зробила детальний порівняльний аналіз програм (2018 та 2022 рр.) з історії України.
Особливу увагу під час засідання було також надано обговоренню інструктивно-методичних рекомендацій щодо викладання суспільних дисциплін у поточному навчальному році.
Наприкінці заходу викладачі ознайомились з планом масових методичних заходів, запланованих до кінця 2022 року, побажали один одному креативу, творчості, натхнення у роботі, а також висловили віру в беззаперечну перемогу нашої країни над російським агресором.
 
Адреса оригіналу новини:
https://www.facebook.com/groups/nmcptodon/permalink/1044606332910669/ 
 
Посилання на презентації:
Програмно-методичне забезпечення:
Аналіз освітньої програми з історії України:
Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю