Методична секція викладачів фізики

У четвер, 15 вересня 2022 року, відбулося онлайн-засідання обласної методичної секції викладачів фізики. Організатором та спікером засідання була Пустовгарова Ольга Володимирівна, методист НМЦ ПТО в Донецькій області. 

Від Покровського професійного ліцею участь у засіданні взяв методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович.  

На засіданні колегам було представлено нового голову обласної методичної секції  – Донцову Людмилу Савівну з КЦПТО 47, регіональних методичних об’єднань цьогоріч не буде. 

Людмила Савівна доповіла з питання методичних рекомендацій викладання фізики на поточний навчальний рік, зазначивши, що змін порівняно з минулим роком немає. 

Ольга Володимирівна провела міні-тренінг із складання планів (тематичного та календарно-тематичного), наприкінці якого Олександр Олександрович поділився із колегами власноруч розробленим календарно-тематичним планом викладання фізики за допомогою інструмента Гугл Таблиці, розмістивши файл у хмарному сховищі та надавши посилання на нього колегам у чаті засідання. 

Було також розглянуто перспективні прийоми роботи з інтерактивною дошкою Jamboard у дистанційному викладанні фізики, сформовано та затверджено план роботи секції на перший семестр. Неабияку увагу приділили питанням атестації, яку цього року планується провести незважаючи ні на які перепони. 

Засідання пройшло інформативно та цікаво. Дякуємо організаторам та учасникам! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю