Всеукраїнський онлайн-форум

У четвер, 27 жовтня 2022 року, відбувся ІV Всеукраїнський відкритий науково-практичний онлайн-форум «Інноваційні трансформації в сучасній освіті: виклики, реалії, стратегії».

Покровський професійний ліцей на форумі представили старший викладач, викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури Циганок Олена Миколаївна, та методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович. 

Форум пройшов у три етапи. На першому було загальне пленарне засідання, конкретні практичні питання розглядалися на наукових платформах за напрямками діяльності форуму, а після них відбулися онлайн-тренінги для бажаючих. Розпочавшись об 11:00, форум завершився о 17:00. 

Цікава та різноманітна інформація, нові практичні навички та знання – все це є надбанням учасників всеукраїнського заходу. Чимало колег не змогли приєднатися до виступів – це наслідок відключень електроенергії та повітряних тривог, але попри всі складнощі та негаразди, науково-педагогічна робота в Україні триває, а наша освіта розвивається. 

За результатами форуму буде видано збірник, з яким наших колег буде ознайомлено. Цього слід очікувати орієнтовно через півтора місяці. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю