Засідання обласної школи перспективного педагогічного досвіду для викладачів-філологів

На виконання плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області 28.10.2022 р. відбулося засідання обласної школи перспективного педагогічного досвіду для викладачів-філологів «Інформаційно-комунікаційні технології на уроках, як засіб підвищення якості навчальних досягнень учнів» на тему: «Україна в огні. Історія і сьогодення».

Організувала та провела захід методист НМЦ ПТО в Донецькій області Васюхно Тетяна Іванівна. 

Покровський професійний ліцей представили учасники Циганок Олена Миколаївна, старший викладач, викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури, та Жибінкас Марина Миколаївна, викладач іноземної мови, за технічної підтримки методиста, викладача фізики та астрономії Циганка Олександра Олександровича. 

На жаль, не всі філологи нашого ліцею взяли участь у засіданні.

Червоною ниткою засідання було порівняння поточних подій з подіями Великої Вітчизняної війни, відображених у творі О.Довженка “Україна в огні”. 

В ході засідання колеги обговорили основні проблеми, які виникають в ході дистанційної організації освітнього процесу. Головними проблемами були відключення світла та мережі Інтернет, а також знаходження частини учнів за кордоном. Погодилися, що цьогоріч організація освітнього процесу має включати цілодобовий онлайн-доступ здобувачів освіти до освітнього контенту, без чого навчання втрачає сенс і не може бути ефективним. 

Було обговорено план обласних заходів на 2022-23 навчальний рік, запрошено пропонувати теми методичних доповідей. 

Дякуєм організаторам та спікерам заходу!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю