Відкритий марафон з української мови

На продовження тижня української мови та літератури, в Покровському професійному ліцеї 11 листопада стартував III Всеукраїнський відкритий марафон  з української мови  імені Петра Яцика, до якого викладачем української мови та літератури, зарубіжної літератури Циганок Оленою Миколаївною було залучено 11 здобувачів освіти.

Початку марафону передувала значна організаційна робота. Уже з 20 жовтня  Олена Миколаївна допомагала кожному учаснику від нашого ліцею заповнити форму учасника, зареєструватися на освітній платформі HUMAN, де традиційно проходить цей марафон, нагадувала про необхідність приєднання до освітнього простору марафону, коли 7 листопада електронними листами майбутнім учасникам було розіслано коди приєднання. Нею було створено окрему групу в месенджері Телеграм – групу учасників марафону, де повідомляються найсвіжіші новини з проходженян марафону. 

На поточний час (а вже минув другий етап із чотирьох) успішно проходять марафон 7 учасників. Частина наших учнів, які пропустили строк виконання завдань 1 або 2 етапу, автоматично вибула – такі умови марафону. І хоча це переважно відбулося не з їх вини – ми знаємо про багатогодинні відключення світла, нестійке з’єднання з мережею Інтернет тощо, але правила є правила, і змінити їх ми не можемо. 

Напружено слідкуємо за успіхами наших учнів та бажаємо перемоги!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю