Обласний форум профтехосвітян

На виконання річного плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області, з метою обміну досвідом і підвищення професійної компетентності педагогів у міжатестаційний період, 22 листопада 2022 року о 10.00 відбувся обласний Форум педагогічних працівників ЗП(ПТ)О за темою: «Інструменти безперервного вдосконалення педагога».

Відкрив форум  вітальним словом до учасників Едуард Гончаров, директор НМЦ ПТО у Донецькій області.

Модератори заходу Ольга Пустовгарова, методист НМЦ ПТО у Донецькій області, та Тетяна Солодун, методист НМЦ ПТО у Донецькій області, надали перше слово Тетяні Колган, доценту, кандидату педагогічних наук, декану факультету підвищення кваліфікації педагогічних кадрів Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, яка розповіла про сучасний освітній процес та «фішки» дистанційної освіти.
Ольга Костюченко, методист, викладач Краматорського вищого професійного училища, доповіла про самоосвіту як інструмент вдосконалення професійної компетентності педагогічних працівників у КВПУ. 
Шляхи формування й вдосконалення професійної компетентності викладача розкрила Оксана Озерна, викладач Краматорського вищого професійного училища. 
Про роль інструментів безперервного вдосконалення педагога ЗП(ПТ)О в якісній організації освітнього процесу, управління, методичної та інформаційної роботи розказав Олексій Тихонов,
методист, майстер в/н ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище». 
Доповідачами форуму від Покровського професійного ліцею із презентацією на тему: “Професійний розвиток викладача, як основа вдосконалення освітнього процесу в ЗП(ПТ)О” були Олександр Циганок, методист, викладач Покровського професійного ліцею, та Олена Циганок, викладач Покровського професійного ліцею.

Підсумки форуму підвели Тетяна Солодун та Ольга Пустовгарова, методисти НМЦ ПТО у Донецькій області.

Незважаючи на певні технічні труднощі, такі як відсутність електропостачання та з’єднання Інтернет,  наші колеги зуміли виступити та показати досвід професійного розвитку викладачів нашого ліцею. 

Дякуємо організаторам форуму за підтримку та розуміння складнощів поточної ситуації!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю