Семінар «Сучасні підходи до вибору професії: значення лідерства, Soft skills, підприємницькі навички»

30 березня 2023 року педагогічні працівники Покровського професійного ліцею взяли участь у Всеукраїнському методологічному семінарі на тему: «Сучасні підходи до вибору професії: значення лідерства, Soft skills, підприємницькі навички».
 
Організаторами семінару були: Міністерство освіти і науки України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, Національний університет біоресурсів і природокористування України, ГО «Асоціація інноваційної та цифрової освіти», ТОВ «Компанія інтелектуальних технологій», ГО «Ukraine Active», ГО «JuniorS».
 
Спікери:
– Грищенко І., (д. н. держ. упр., Національний університет біоресурсів і природокористування України), доповідь на тему: «Лідерство як основа успішної професійної діяльності»;
– Бех Ю., (д.філос. н., проф., академік Національної академії наук вищої освіти України), доповідь на тему: «Метанавички Soft skills»;
– Паздрій В., (к.е.н., доц., Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана), доповідь на тему: «Розвиток підприємницької освіти в повоєнний час».
 

У рамках семінару були розкриті питання підвищення кадрового потенціалу працівників освіти, конкурентоспроможності сучасного викладача та випускника, реалізації компетентісного підходу до підготовки фахівця, впливу лідерських якостей педагогів на освітній процес, адаптивність викладачів до зовнішніх та внутрішніх викликів, питання розвитку метанавичок Soft skills та впливу нейромережі ChatGPT на освітній процес й розвитку підприємницької освіти в сучасних умовах тощо.
 

Пропонуємо переглянути запис семінару:

.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю