Акція Освітня ватра перемоги, вебінар 2

 
28 березня 2023 року (І частина) та 04 квітня 2023 року (ІІ частина) у межах акції «Освітня ватра перемоги», започаткованої Центральним інститутом післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, відбувся другий міжнародний вебінар «Психологічне здоров’я особистості в умовах війни і повоєнний час». Психологічна служба Покровського професійного ліцею взяла участь у вебінарі.
 
Спікер вебінару – Дафна МАКСИМОВ ШАРОН, освітній психолог, міжнародний експерт з роботи з травмою та посттравмою у дітей та підлітків, Керівник міжнародного проєкту Хібукі-терапія, керівник Благодійних реабілітаційних центрів допомоги дітям та сім’ї KinderVelt, здобувач PhD з психології кафедри психології управління ЦІПО ДЗВО УМО НАПН України (Ізраїль).
 
Дафна Максимов Шарон у першій частині вебінару професійно й натхненно представила свій досвід роботи з дитячою травмою війни, визначила її індикатори та умови подолання. А у другій презентувала  Хібукі-терапію як засіб підтримки та відновлення психологічного здоров’я.
 
 
У вебінарі взяли участь близько 800 учасників – освітян і психологів з усіх регіонів України.
 

 
Запис частини 1 вебінару можна переглянути на YouTube каналі УМО за посиланням:
 

.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю