Навчай для України

Освітня організація “Навчай для України” висловлює свою щиру повагу та пропонує безкоштовно допомогти подолати спричинені війною освітні програлини студентів перших курсів професійно-технічних закладів освіти та коледжів. “Навчай для України” — це освітня організація, яка з 2017 року працює для того, щоб кожна дитина в Україні мала змогу реалізувати свій потенціал, незалежно від місця народження чи проживання, особливо у час війни. З квітня 2022 року “Навчай для України” реалізує програму з подолання освітніх втрат “Освітній суп” у тісній співпраці зі Світовим Банком (партнер по дослідженню впливу тьюторингу на подолання освітніх втрат), швейцарською фундацією UBS OF та міжнародною організацією Save the Children. На даному етапі реалізації проєкту пріоритетними областями для реалізації є Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Донецької (підконтрольної Україні) областей, а також планується розширення проєкту на інші області. 

 “Освітній суп” (суп – це супровід) – це загальнонаціональний проєкт з подолання освітніх втрат, який реалізується у форматі безкоштовних онлайн-занять (академічний тьюторинг) з математики та української мови, з урахуванням шкільної програм 10-11 класів та 5-9 класів. За час реалізації проєкту понад 7805 дітей різного віку отримали якісні онлайн-заняття зі шкільної програми та підтримку тьюторів. Тьютори “Навчай для України” – це понад 500 вчителів, які пройшли спеціальне навчання та допомагають кожній дитині визначити прогалини у знаннях та навчитися брати відповідальність за власний освітній шлях. Тьюторинговий підхід, який застосовує “Навчай для України” в даній програмі є у переліку інструментів, рекомендованих Комітетом з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України для подолання освітніх втрат та розривів. 

Зі свого боку, організація “Навчай для України” готова запропонувати всебічну підтримку та подальшу співпрацю у напрямку подолання освітніх втрат студентів перших курсів професійно-технічних закладів освіти та коледжів на основі освітньої програми 10-11 класів. Наголошуємо, що ми особливо фокусуємося на пошуку учасників серед дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей із вразливих категорій і мають/мали найменший доступ до загальної освіти протягом останнього часу.

Навчання 10 хвилі проєкту “Освітній суп”  розпочнетьсяу жовтні і триватиме  7 тижнів. Учасники отримають 4 години занять на тиждень, а також одну тьюторську годину. Кінцевий термін реєстрації – 8 жовтня 2023.

Зареструватися можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYu5z8PFqDqiquzub0IUXgml6j70OpAJa31ksSbGCtEWWcGA/viewform

 

Просимо Вас допомогти нам поширити цю інформацію серед студентів з сімей, які знаходяться у складних життєвих обставинах. Ваша активна участь у поширенні цієї інформації сприятиме підвищенню авторитету та покращенню іміджу вашої закладу освіти як установи, яка піклується про добробут та освіту кожної дитини.

Якщо у вас виникнуть додаткові запитання щодо проєкту, будь ласка, звертайтеся до контактної особи: Марії Гриньків за  телефоном +380637463249 або на email: maria.hrynkiv@teachforukraine.org.

Висловлюємо щиру подяку за уважність та розгляд нашого звернення. Організація “Навчай для України” щиро цінує можливість співпрацювати з Вами у реалізації проєкту “Освітній суп” та інших наших проєктах.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю