Засідання школи передового педагогічного досвіду

У середу, 27 вересня, на виконання плану роботи НМЦ ПТО в Донецькій області, на базі Покровського професійного ліцею пройшло чергове засідання школи передового педагогічного досвіду на тему: “Організація та підвищення ефективності поточного та підсумкового оцінювання навчальних досягнень учнів в умовах воєнного часу”.

Відеозасідання організувала профільний методист НМЦ ПТО Ольга Володимирівна Пустовгарова. Провів зустріч та тренінг після неї методист, викладач фізики та астрономії Покровського професійного ліцею, керівник обласної ШППД  Циганок Олександр Олександрович. Також від Покровського професійного ліцею участь у тренінгу взяв викладач фізики Наджарян Марат Геннадійович.

Сьогоднішню школу було присвячено створенню інструментів масового оцінювання навчальних досягнень учнів, а саме – тестів з фізики. В якості прикладу було обране використання бібліотеки тестів платформи “Всеосвіта”, яка дозволяє за мінімальний час розробити власну, зручну як для учнів, так і для викладачів систему швидкого оцінювання, в якій легко контролюється академічна доброчесність учасників освітнього процесу. 

В ході тренінгу учасники уявили себе як учнями, пройшовши один із готових тестів та побачивши методику контролю академічної доброчесності, так і вчителями, створивши загалом власноруч 4 нових тести з фізики, якими поділилися з колегами. Тепер ці нові тести стануть вільними для використання викладачами фізики нашої області, а інструктивне відео з їх створення – доступним для колег. 

Дякуємо організаторам та учасникам школи!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю