ХІІ Міжнародна науково-практична конференція

У четвер та п’ятницю поточного тижня  відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «ПРОФЕСІЙНЕ СТАНОВЛЕННЯ ОСОБИСТОСТІ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ», яка проходила одночасно в очному форматі (м. Хмельницький) та в дистанційному форматі.

Доповідачами конференції були зокрема працівники Покровського професійного ліцею Циганок Олена Миколаївна, викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури, старший викладач, та Циганок Олександр Олександрович, методист, викладач фізики та астрономії.  

Перший день конференції колеги з України, Польщі та Китаю провели у двох пленарних засіданнях. 

В другий день конференції одночасно відбувалися секційні засідання та круглий стіл “Забезпечення якості професійної освіти в умовах воєнного стану та перспектив повоєнної відбудови України”.  

В ході секційних засідань у рамках роботи секції ” Науково-методичне забезпечення розвитку професійної освіти в умовах цифровізації”  відбулися виступи Олени Миколаївни та Олександра Олександровича, які достойно представили наш ліцей на заході міжнародного рівня.  

Загалом у конференції взяли участь більш як 300 учасників з різних країн. Загальне уявлення про зміст доповідей можна отримати з програми заходу, який містить більш як 90 сторінок (виступи наших колег анонсовано на сторінці 60). 

На останньому пленарному засіданні, яке завершилося кілька хвилин тому, учасниками конференції було узгоджено остаточний зміст рекомендацій, які за результатами заходу надійдуть до МОН України. У тому числі до складу рекомендацій, вироблених під час конференції, будуть і законодавчі зміни щодо роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Можливо, що на нас у ближній перспективі чекатиме оновлення законодавства, за яким ми працюємо, і це оновлення принесе позитивні зміни та нові віяння до освітнього процесу ЗП(ПТ)О. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю