Радіодиктант національної єдності – 2023

У п’ятницю, 27 жовтня, відбудеться Радіодиктант національної єдності — у День української писемності та мови. У 2023 році його вперше відзначають саме 27 жовтня.

Запрошую всіх учнів, весь педагогічний колектив та адміністрацію Покровського професійного ліцею взяти участь у цьому загальнонаціональному заході. 

Пишучи диктант, ОБОВ’ЯЗКОВО зробіть кілька селфі чи фотографій (якщо є кого попросити вас у цей час сфотографувати) та надішліть ці селфі (фото) на Всеосвіту, прикріпивши до відповідного уроку (це буде урок української літератури за п’ятницю, 27 жовтня, який ви всі побачите у ваших електронних щоденниках).  Також сфотографуйте та прикріпіть фотографії написаного вами тексту. Писати найкраще до ваших зошитів з української літератури, бо за цю роботу буде окрема поточна оцінка всім, хто взяв участь у заході. 

Початок радіодиктанту – 11:00

Прошу всіх викладачів, майстрів виробничого навчання та адміністрацію закладу у цей час призупинити всі інші уроки, зробити паузу в уроці виробничого навчання та на півгодини відкласти поточні справи, оскільки захід є Всеукраїнським і дуже важливим для престижу нашого з вами закладу освіти.  Дякую за розуміння!

Будьте уважні, щоб приєднатися до написання диктанту, треба клацнути на одне із розташованих нижче посилань.  

Якщо перше посилання не спрацювало – клацайте на друге і пробуйте приєднатися там; не спрацювало друге – клацайте на третє і так далі. Захід дійсно Всеукраїнський, а тому немає гарантії, що пропускна здатність серверів на першому посиланні буде достатньою, щоб приєднати всіх охочих писати диктант. 

Не дуже важливо правильно написати цю роботу, але дуже сильно важливо взяти участь у цьому диктанті! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю