Перемога наших товаришів

30.01.2024 року учні  групи 3-21  Марченко Максим  і Таран Данило перемогли в конкурсі проектів. Проект на тему: “Вплив стресу на організм підлітку. Способи боротьби зі стресом” ними було створено під керівництвом Чебатуро Валентини Миколаївни, викладача хімії та біології Покровського професійного ліцею.

У режимі онлайн відбулася ювілейна Х Науково-практична конференція учнівської та студентської молоді «Біологічні дослідження та винахідництво». Організатори – Донецький обласний еколого-натуралістичний центр.
Участь у конференції взяли 80 учнів закладів освіти з 19 територіальних громад Донецької області, вихованці Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання.
Учасники презентували свої роботи за трьома віковими категоріями у 6 секціях: «Юний дослідник», «Юні ботаніки та рослинники», «Енергія і середовище», «Юні зоологи і тваринники», «Винахідницькі та раціоналізаторські проєкти еколого-натуралістичного напряму», «Екологія та здоров’я».
Журі у складі фахівців з Регіонального ландшафтного парку «Краматорський», «Клебан-Бик», Донбаського державного педагогічного університету, Донбаської державної машинобудівної академії, Маріупольського державного університету, Одеського державного аграрного університету, Донецького обласного центру визначило переможців. Ними стали:
у секції «Юний дослідник»
Лащівська Ірина, учениця Новогродівського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 7
Буряк Вікторія, вихованка Донецького обласного еколого-натуралістичного центру, учениця Краматорського ОЗЗСО «Академічний»
Саржевський Дмитро, учень Лиманського ліцею № 4 Лиманської міської ради
у секції «Юні ботаніки та рослинники»
Напилова Кіра, учениця ЗЗСО І-ІІ ступенів-ліцей «Гармонія» Мирноградської міської ради.
у секції «Юні зоологи і тваринники»
Ричкова Вікторія, учениця Ярівського ліцею Лиманської міської ради;
у секції «Енергія і середовище»
Денисов Гліб, вихованець Донецького обласного еколого-натуралістичного центру, учень Костянтинівського ліцею № 9 Костянтинівської міської ради
у секції «Винахідницькі та раціоналізаторські проєкти еколого-натуралістичного напряму»
Земелько Дарина, учениця Білицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 9 Добропільської міської ради
Капуста Ілля та Маркарян Марко, вихованці гуртка «Біологія тварин з основами ветеринарної медицини» Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання.
у секції «Екологія та здоров’я»
Мирошниченко Маріанна, учениця Державного навчального закладу «Краматорське вище професійне торгово-кулінарне училище»
Марченко Максим, учень Покровського професійного ліцею та Щиковський Дмитро, учень Дружківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Дружківської міської ради
З протоколами конференції можна ознайомитися на сайті ДОЕНЦ за покликанням: ttp://www.donoenc.com.ua/protokoly/
Наших учнів-переможців запросили до Одеського державного аграрного університету провести заняття із студентами на тему зняття стресу. 

Поздоровляємо з перемогою!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю