Школа передового педагогічного досвіду

У середу, 31.01.2024 р., відбувся черговий тренінг обласної Школи передового педагогічного досвіду. Темою засідання було проведення лабораторного практикуму з фізики в умовах дистанційного навчання.

Провела зустріч методист НМЦ ПТО в Донецькій області Пустовгарова Ольга Володимирівна. На початку зустрічі Ольга Володимирівна познайомила колег з планом роботи на 2024 календарний рік та запросила взяти участь у заходах до річниці Галілео Галілея, яка наближаєтсья. 

Керівник ШППД, викладач фізики та астрономії, методист Покровського професійного ліцею Циганок Олександр Олександрович запропонував колегам використовувати під час проведення дистанційних лабораторних спеціально створену таблицю Excel – розрахунковий модуль, яка дозволить учням дуже швидко перевірити здійснені за роботою розрахунки та, за виявлення математичних помилок, внести до розрахунків потрібні зміни. Під час тренінгу всі бажаючі навчилися робити такий модуль та надавати посиланян на нього учням. 

Наприкінці Олександр Олександрович запросив колег при виконанні лабораторних робіт та робіт фізичного практикуму користуватися створеним ним сайтом фізики та астрономії, розробку якого нещодавно було завершено і його функціонал повністю реалізовано. Цифрові лабораторії, розрахункові модулі, відеонастанови та інструкції до лабораторних робіт – всім цим забезпечено відповідні уроки сайту. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю