Участь спеціалістів ППЛ у міжнародній конференції

Майстри професійного навчання Покровського професійного ліцею взяли участь у V Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Психолого-педагогічні аспекти навчання дорослих у системі неперервної освіти»,  яка проходила на базі Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти, державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» 27 листопада 2019 року.

 Технічний супровід участі спеціалістів ППЛ у конференції забезпечив методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович.

Актуальна тема конференції зібрала представників професійної освіти всієї України, Грузії, США. Доповідачем від Америки була пані Вільма, синхронний переклад її виступу забезпечено організаторами заходу.  Пані Вільма відповіла на численні питання учасників щодо методів організації навчання дорослих в Сполучених Штатах.

З великою увагою слухали доповідаючих професіонали професійного навчання ППЛ, обговорюючи почуте, оскільки тема конференції – це одна із ключових компетентностей сучасних педагогічних працівників. Міжнародний склад учасників дозволив поглянути на систему ЗП(ПТ)О України зі сторони, порівнявши її з досвідом інших країн. Численні цікаві доповіді, опис нових методик, актуальний теоретичний та практичний матеріал дуже допоможуть педагогам Покровського професійного ліцею в реалізації високого рівня освіти ліцеїстів, а в майбутньому, як результат – високоякісної кваліфікованої роботи наших здобувачів освіти на світовому рівні, і саме наші хлопці та дівчата допоможуть відбудувати нашу Україну та вивести її на перші місця в економічному розвитку серед інших європейських країн.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю