Змагання до Дня збройних сил України

В Покровському професійному ліцеї відбувся  ІІ етап зональних змагань Спартакіади – це спортивні змагання, присвячені Дню збройних сил України, організоване від ППЛ викладачем фізкультури ППЛ,  регіональним керівником фізичного виховання Сулімою Вікторією Миколаївною. Взяти участь побажали спортсмени Авдіївки, Курахівки, Білицького, Покровська, Великоновосілківки.  Присутніми також були представники силових структур, військові.

Спостерігали за змаганнями   бібліотекар ППЛ Ященко Ольга Федорівна, забезпечувала збереження життя та здоров’я учасників  медсестра ППЛ  Юрченко Анастасія Валеріївна.

Змагання традиційно почалося з жеребкування.  Згідно отриманої черги,  свої спортивні уміння в різних видах змагань достойно показали всі команди. 

Переможцями турніру стали юнаки з Великоновосілківки, друге місце розподілилося між Авдіївкою та Кураховкою, наша команда та команда Білицького здобули треті місця.

Персональну  перемогу з дипломом за 1 місце з підтягування на перекладині вдалося відібрати у  суперників здобувачу освіти групи 3-17 Ісаєву Роману. 

Побажаємо переможцям достойно представити Донецьку область на 3 етапі Спартакіади! Так тримати, хлопці!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю