Онлайн-конференція на інтернет-платформі ZOOM

Продовжується використання інтерактивних технологій у підвищенні кваліфікації педагогічних працівників системи ЗП(ПТ)О Донецької області. Сьогодні, 27 листопада 2019 року, конференцію для викладачів креслення було проведено методистом кабінету професійної підготовки НМЦ ПТО у Донецькій області  Солодун Тетяною Станіславівною з використанням інтернет-платформи для конференцій ZOOM, про яку на нашому сайті уже повідомлялося раніше.

Від Покровського професійного ліцею участь у конференції взяли в.о. директора, викладач креслення Сивокоз Світлана Леонідівна та методист, викладач фізики Циганок Олександр Олександрович. 

В ході конференції велику увагу приділено низькому рівню підготовки з креслення здобувачів освіти у школі.  Ліцеїсти першого курсу не мають базових умінь та навичок вимірювання, читання креслень, побудови зображень, що примушує витрачати дорогоцінний час уроку на коригування тих знань, які має надавати учням школа.

Цікавий обмін досвідом, можливість трансляції презентацій в ході спілкування, новинки освітніх технологій, які відбулися під час онлайн-трансляції, показують високу ефективність спілкування педагогів у форматі онлайн-конференцій. Адже узяти участь в  конференції ZOOM набагато легше та реальніше, аніж з такою метою їхати до іншого міста, втрачаючи час, гроші та порушуючи графік занять в своєму закладі ЗП(ПТ)О.

Перспективний напрям підвищення кваліфікації планується, за словами Тетяни Станіславівни, використовувати в роботі НМЦ ПТО в Донецькій області і надалі.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю