Засідання методичної секції викладачів гуманітарного циклу

.

У четвер, 24 вересня, відбулося засідання обласної методичної секції викладачів гуманітарного циклу. У зв’язку із карантином, допомогла зустрітися колегам з різних куточків Донецької області платформа Zoom, де модератором була Коваленко Любов Яківна.

.

.

Відкрила засідання  Васюхно Тетяна Іванівна, завідувач кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО у Донецькій області. Вона щиро привітала учасників першої в поточному навчальному році зустрічі філологів з профтехів Донеччини.

.

.

Всього у засіданні взяли участь сорок сім колег.

.

.

Першим доповідачем методичної секції виступила Циганок Олена Миколаївна, викладач Покровського професійного ліцею, керівник регіональної методичної секції викладачів української мови та літератури, зарубіжної літератури Покровського методичного об’єднання: «Специфіка організації дистанційної складової змішаного формату навчання філологічних дисциплін у закладах професійної (професійно-технічної) освіти Покровського методичного об’єднання».  Олена Миколаївна запросила колег за потреби вільно користуватися розробленими нею дистанційними уроками української мови, української та зарубіжної літератури, а також запропонувала пройти безплатні курси підвищення кваліфікації щодо змішаного формату навчання в ЗП(ПТ)О на платформі EdEra, які стануть неабиякою допомогою викладачам  у випадку повторного введення дистанції.  

.

.

.

Колеги обговорили найрізноманітніші питання, включаючи підсумки дистанційного навчання, аналіз виконання планів методичних секцій, плани на навчальний рік, якій почався, тощо. Найбільшу увагу було приділено цифровим аспектам організації освітнього процесу. Зважаючи на загрозу повторення карантину та нового переходу на дистанційне або змішане навчання, така увага цілком зрозуміла та виправдана.

.

.

.

Наостанок Васюхно Тетяна Іванівна, завідувач кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО у Донецькій області, виступила з доповіддю «Організація освітнього процесу в 2020-2021 навчальному році», і підвела підсумки плодотворної зустрічі. 

Бажаємо викладачам методичної секції плідної, творчої роботи та успіхів у новому навчальному році! 

.

.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю