Святкування Міжнародного дня рідної мови в Покровському професійному ліцеї

 

21 лютого 1999 року Генеральною конференцією ЮНЕСКО було проголошено Міжнародний день рідної мови. Сьогодні, таким чином, святові виповнилося 21 рік – повноліття, і в Покровському професійному ліцеї масштабно та цікаво відзначають це свято.

До цього дня, навчальними групами створено стіннівки, конкурс яких  з 17 лютого 2020 року розпочав тиждень рідної мови. На фото: загальний вид виставки.

 

Виставку стіннівок у цьому році було вирішено розмістити на 3 поверсі ліцею, біля етнографічного музею, створеного на суспільних засадах викладачами-ентузіастами – старшим викладачем, викладачем української мови та літератури, зарубіжної літератури Циганок Оленою Миколаївною та викладачем історії Кобец Вікторією Сергіївною. Таке символічне розміщення покликане підвищити зацікавленість здобувачів освіти до української мовної традиції. Безумовно, всі газети також україномовні.

Редакційні колегії навчальних груп постаралися, створивши креативні та квітчасті доробки. Дякуємо всім, хто разом із усім світом відсвяткував цей день!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю